Modeljernbaneklubben    

                 N-Aalborg          

                 MjkNAb

 

 


Beskrivelse af model jernbane klubben N-Aalborg.

En modulklub i 1:160

N-Aalborg er en modulklub der er stiftet i januar 2005, som kører model tog i skala 1:160 (N).

Klubben er medlem af DMJU (Dansk Model Jernbane Union)

Tanken med klubben er, at hvert medlem bygger et eller flere moduler efter normer, som kan findes her på hjemme siden.

Klubben har ikke noget fast anlæg, men man mødes 4-6 gange om året og sætter modulerne sammen til et større anlæg, hvor der så kan køres.

Ellers mødes man den første onsdag i hver måned i klubbens lokaler, til bygge (hygge) aftner hvor der bygges eller man hjælper hinanden med evt. bygge problemer.

Driften i klubben er sat til på sigt at være ROCO digital (lokmaus 2), da dette er et billigt og driftsikker digital anlæg, men i starten vil vi kører analog drift, modulerne skal dog opbygges på en måde, så man kan skifte til digital drift senere.

Det er op til det enkelte medlem at bestemme om han/hun vil køre dansk, tysk, norsk, amerikansk eller noget helt andet. Ligesom der er valgfri epoke, så en tysk 01ér kan så ledes godt ses ved siden af en SD-45 MAC fra USA, uden det er forkert.

Der er ikke sat et land eller en epoke i højsædet, men modeltoget og kørsel med dette, samt kammeratskabet med ligesindet, og en hygge snak om tog i alle skalaer.

Hvis der er stemning for det, kan vi tage på udflugter, for at se på jernbaner i virkelighed og model evt. besøg hos andre klubber.

.  

Klubben er åben for alle (fra 14år) der har en interesse i modeltog, modelbygning eller sjov elektronik der kan bruges til modeltog i skala N.

 

Så har vi fanget din interesse så send os en mail evt. med dit tlf. nr. og vi vil så kontakte dig.

 

post@n-aalborg.dk